Velkommen tilbake til trening !

Velkommen tilbake til trening !

Det er med stor glede vi endelig kan ønske deg velkommen tilbake til Spenst Fetsund.

Mange av dere har vi allerede truffet flere ganger på gruppetimene vi gjennomfører ute, men mandag 15. juni kl 08.00 - åpnet vi endelig dørene for trening inne på senteret igjen!

 

Nå som vi åpner dørene igjen, er "Trygg Trening" førende for alt vi gjør. Et trygt treningstilbud vil være første prioritet, og dermed må det også gjøres noen tilpasninger, for å forsikre oss om at det er trygt for våre medlemmer å trene, og for våre ansatte å jobbe.

Det er utarbeidet en smittevernsveileder for treningsbransjen, som setter mange av premissene for drift av treningssentre fremover, men vi er avhengig av din hjelp for at vi skal kunne ivareta «Trygg Trening» på senteret.

HVA GJØR VI?

Rent senter

Renhold har alltid vært viktig og prioritert hos oss, menvi tilpasser rutiner ihht. Folkehelseinstituttets anbefalinger. Det legges spesielt vekt på alle berøringsflater og treningsutstyr.

Trygg trening

Vi følger Folkehelseinstituttets råd og veiledning. Vihar derfor økt avstand mellom styrke- og kondisjonsmaskiner og tilpasset gruppetimeplanen.

Oppdatert smittevernkunnskap

Våre ansatte læres opp i smittevern, for sikker og trygg trening hos oss.De fleste avdelinger/tjenester på senteret åpnes og er tilgjengelig fra 15. juni.

UNNTAK: Barnepass er STENGT i første omgang til 15. august.

HVA GJØR DU?

Kom frisk

Føler du deg dårlig eller har luftveissymptomer ber vi deg om å holde deg hjemme. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri!

Registrer deg

Vi er pålagt å registrere alle som er hos oss pågrunn av smittesporing. Du er pålagt å ta med deg ditt medlemskort på hver trening, og registrere deg som ankommet, på kortleseren i resepsjonen. Dette gjør du ved ankomst ved hver trening i både betjent OG ubetjent tid.

Hold avstand

Hold anbefalt avstand på 1 meter. Ved hardekondisjonsøkter økes avstanden til 2 meter. Ingen håndhilsning, «high five» eller klemming.

Vask hendene

Alle våre medlemmer skal vaske eller rengjøre hendenesine med antibac desinfeksjon ved ankomst.

Kun rene innesko

Vi har fått nytt skoskap til ute sko rett ved cafe sonen. Plasser dine ute sko der, og skift til rene innesko før du går inn i treningsarealer og garderober.

Vask utstyr

Rengjør utstyr FØR og ETTER bruk. Sprayflasker og papir er tilgjengelig på hele senteret. Ikke flytt på apparater og utstyr/benker. Mindre utstyr som manualer, kettlebells o.l. MÅ OGSÅ rengjøres og settes på plass etter bruk. Husk å rengjøre ALT du har hatt kontakt med av utstyr som håndtak, stenger, vektskiver, låser,benker, maskiner, matte, sitteputer/ryggputer o.l.

Ta med deg dette på trening

Ta med eget håndkle og drikke på senteret, og vi anbefaler at du skifter til treningstøy FØR du kommer til trening. Garderober, wc og dusjer er åpne til bruk, men det er krav om 1 meters avstand også her. Det er ikke lov å ta med seg bag, sekk, skiftetøy o.l. inn i trenigsarealene.

Vi ber alle medlemmer begrense treningstid til maks 1,5 timer nå i oppstarten og for å unngå mye venting pga. regler om en meters avstand.

For å unngå for mange medlemmer i studio samtidig, håper vi flere av våre medlemmer kan gjennomføre egentrening i studio utenom den normalt travleste tiden.

Vi anbefaler tidsrommet kl. 1100 – 1500 da det er den roligste tiden på senteret.Det vil ikke være lov for større grupper (vennegjenger og spesielt juniorer som pleier å trene flere sammen) å trene sammen i studio. Dette av hensyn til andre medlemmer, og for å kunne opprettholde smittevernsregler.

Husk at mobiltelefon kan være en potensiell smittekilde, unngå derfor bruk av mobiltelefon under trening om du kan.

Gruppetrening

Det blir begrensninger for antall deltakere på gruppetimer inne, og det er krav om å begrense antall personer som kan oppholde seg i studio vedat du må holde en meter avstand.Se online booking for hvilke gruppetimer som arrangeres inne og ute.

Åpningstider

Spørsmål

Om du er usikker på noe, har spørsmål eller vil komme i kontakt med oss av andre grunner, ber vi deg ta kontakt med resepsjon når vi åpner, eller send epost til fetsund@spenst.no eller send oss facebookmelding.

Vi gleder oss til å treffe dere igjen og igjen og igjen!

Hilsen alle oss på Spenst Fetsund😊<< Tilbake
Spenst Fetsund
Gamle Fetvei 7
1900 Fetsund
Tlf. 63880110
E-post fetsund@spenst.no

Vi er ikke tilgjengelige på telefon.

Kontakt oss på Facebook, Messenger eller epost.


Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern