Trygg trening

HVA GJØR VI?

Rent senter

Renhold har alltid vært viktig og prioritert hos oss, menvi tilpasser rutiner ihht. Folkehelseinstituttets anbefalinger. Det legges spesielt vekt på alle berøringsflater og treningsutstyr.

Trygg trening

Vi følger Folkehelseinstituttets råd og veiledning. Vihar derfor økt avstand mellom styrke- og kondisjonsmaskiner og tilpasset gruppetimeplanen.

Oppdatert smittevernkunnskap

Våre ansatte læres opp i smittevern, for sikker og trygg trening hos oss.De fleste avdelinger/tjenester på senteret åpnes og er tilgjengelig fra 15. juni.

UNNTAK: Barnepass er STENGT i første omgang til 15. august.

HVA GJØR DU?

Kom frisk

Føler du deg dårlig eller har luftveissymptomer ber vi deg om å holde deg hjemme. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri!

Registrer deg

Vi er pålagt å registrere alle som er hos oss pågrunn av smittesporing. Du er pålagt å ta med deg ditt medlemskort på hver trening, og registrere deg som ankommet, på kortleseren i resepsjonen.

Dette gjør du ved ankomst ved hver trening i både betjent OG ubetjent tid.

Hold avstand

Hold anbefalt avstand på 1 meter. Ved hardekondisjonsøkter økes avstanden til 2 meter.

Ingen håndhilsning, «high five» eller klemming.

Vask hendene

Alle våre medlemmer skal vaske eller rengjøre hendenesine med antibac desinfeksjon ved ankomst.

Kun rene innesko

Vi har fått nytt skoskap til ute sko rett ved cafe sonen. Plasser dine ute sko der, og skift til rene innesko før du går inn i treningsarealer og garderober.

Vask utstyr

Rengjør utstyr FØR og ETTER bruk. Sprayflasker og papir er tilgjengelig på hele senteret. Ikke flytt på apparater og utstyr/benker. Mindre utstyr som manualer, kettlebells o.l. MÅ OGSÅ rengjøres og settes på plass etter bruk. Husk å rengjøre ALT du har hatt kontakt med av utstyr som håndtak, stenger, vektskiver, låser,benker, maskiner, matte, sitteputer/ryggputer o.l.<< Tilbake
Spenst Fetsund
Gamle Fetvei 7
1900 Fetsund
Tlf. 63880110
E-post fetsund@spenst.no

Vi er ikke tilgjengelige på telefon.

Kontakt oss på Facebook, Messenger eller epost.


Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern