Om Tom Egil

Jeg heter Tom Egil Olsen og er en sertifisert Personlig Trener og mental coach gjennom AFPT (akademiet for personlig trening). Jeg har en stor lidenskap for styrketrening og har spesialisert meg på områdene styrketrening, vektreduksjon og styrkeløft.

Som PT er min filosofi at trening skal være morsomt og motiverende, samtidig som det skal føre til reelle resultater. Jeg er alltid dedikert og fokusert på å hjelpe mine kunder til å oppnå suksess i treningen, uansett hva deres mål måtte være. Jeg vil jobbe med deg for å finne ut hva som motiverer deg og hjelpe deg å nå dine personlige mål.

Med flere års erfaring fra treningsbransjen, inkludert en tittel som Norgesmester i styrkeløft, har jeg tilegnet meg en god forståelse av hva som kreves for å nå sine treningsmål. Som en person som også jobber som lærerassistent med barn og unge, har jeg også interesse for mental trening og coaching, og jeg har sertifisert innen NLP og coaching.

Jeg har stor lidenskap for styrketrening  Kontakt meg for en uforpliktende prat! 

Spesialitet: Styrketrening, Vektreduksjon, styrkeløft.

Jeg tar gledelig en uforpliktende prat med deg om mer informasjon å hva jeg kan hjelpe deg med. Det koster deg ingen ting.

Kontakt meg på mail: pt_tom@outlook.com

Utdanning erfaring

  • Sertifisert Personlig Trener (AFPT)
  • Mental coach (AFPT)
  • Tidligere norgesmester i styrkeløft
  • Flere års erfaring fra treningsbransjen

Treningsfilosofi

For å klare å opprettholde ønsket aktivitet i lengden, må du finne det du synes er gøy å drive med?

Mine nåværende og tidligere PT kunder har her skrevet noen tilbakemeldinger slik at du kan få et innblikk i hvordan det er å trene med meg.

Tilbakemeldinger

Kontakt Tom Egil