Velkommen til Spenst Fetsund

Vi er et trivelig treningssenter i Fetsund sentrum, som åpnet i 2011. Vi tilbyr alt du trenger for å komme i form -  og alt du trenger for å holde formen. Hver og en velger selv hvilke tjenester man ønsker å benytte seg av, sosialt samvær, styrketrening, kondisjonstrening, gruppetrening, rehabilitering, personlig trening, hjelp med kosthold, livsstilsendring og mye mer.

Vi ønsker å være en del av din hverdag !

Vi har god plass slik at vi kan tilrettelegge for ulike tjenester og treningsglede. Vi tilbyr gruppetreningstimer med instruktør både i gruppetreningssal og sykkelsal. Vi har egen kondisjon- styrkeappart avdeling og frivekt avdeling. Vi har garderober med dusj, garderobeskap og omkledningsmuligheter. 

For oss er all trening og aktivitet viktig, og derfor støtter vi opp om trivsel i Fet. Vi sponser blandt annet Fet IL og andre lokale lag og forreninger.

Hos oss

  • Vårt treningstilbud består av et svært godt utstyrt treningsstudio med egen kondisjon- og styrkeavdeling, samt egen PT sone.
  • Vi har to gruppetrenings saler, der vi tilbyr gruppetimer morgen og kveld med instruktør.
  • Foruten sykkeltimer tilbyr vi feks Stram opp, Step, Kondis/Styrke, Balanse, rene styrketimer, rene kondisjon timer, 25, 45 og 55 minutters saltimer og Godt Voksen/Seniortrening med Fysioterapeut / Personlig Trener. Se beskrivelse av de enkelte timer under gruppetimer. Timeplan varierer utifra sesong med rullering i helger.
  • Det er viktig at alle følger våre sikkerhets- og trivselsregler for å skape et godt miljø.
  • Vi har mange faglig dyktige ansatte og vi samarbeider tett med både Fysioterapeut og Kiropraktor.
  • Se vår hjemmeside under fanen "Viktig informasjon"  for å sette deg inn i Medlemsbetingelser, Trivselsregler og Sikkerhetsregler for sikker bruk av utstyr og anlegg før trening kan starte.
  • Vi har gratis parkering forran bygget (bak bygget er kun for gyldig P bevis).
  • Vi byr på gratis kaffe som du kan nyte i vår koselige kafe avdeling - ta med egen kopp.

Bredt tilbud

Av erfaring vet vi at et bredt tilbud, trivelige lokaler, hyggelig miljø og god oppfølging er viktig for å lykkes med treningen. Vi er stolte av å kunne tilby dette ! 

Variasjon er viktig

For å lykkes med treningen er variasjon viktig. En kombinasjon av feks en kaffe og en prat i cafeen etter trening, og en trenings form som passer deg og dine interesser, er det som gjør at mange av våre medlemmer trives og trener regelmessig over mange år.
 

Kontakt oss:

Besøksadresse:
Spenst Fetsund, Gamle Fetvei 7, 1900 Fetsund

Postboksadresse:
Spenst Fetsund, PB 170,
1901 Fetsund

E-post adresse: fetsund@spenst.no

Skal du levere varer og trenger å nå oss på telefon ? Det er oppslått mobilnummer på inngangsdøren som du må ringe ved varelevering.

Vi har ikke telefontid, men du når oss raskt ved å sende oss melding på facebook/messenger: 
facebook.com/spenstfetsund

Du kan også kontakte oss her::

Kontakt oss

 

Du finner mange svar på spørsmål om medlemskap / frys / oppsigelse / faktura / avtalegiro her:

Medlemsservice