Medlemskapet kan kun tegnes i resepsjonen i betjent tid.

Aldersgrensen er 16 år for å trene alene hos Spenst Fetsund. Sammen med en forelder kan barn mellom 13-15 trene under hele åpningstiden på dette medlemskapet. Det blir kun utdelt et kort på dette medlemskapet og kortet skal være under foresatt sin kontroll. 

Forelder må komme og gå samtidig med barnet og følge med på barnet hele økten!

  • Forelder + 1 barn 13-15 år har 3 mnd bindingstid og koster  828,- pr mnd
  • Forelder + 2 barn 13-15 år har 3 mnd bindingstid og koster 1125,- pr mnd

Foresatt kan selvfølgelig bruke medlemskapet til å også trene uten barn. Medlemskapet er personlig og kan kun brukes av den foresatt og det barnet medlemskapet står på.

Vi tilbyr både medlemskap for forelder og 1 barn eller forelder og 2 barn. Det er ikke lov å slippe inn barnet alene på senteret. Kontroller av gyldige medlemskap forestas jevnlig av Spenst. 

Husk å registrere dere med gyldig medlemskort i resepsjonen hver gang dere trener.

All trening skjer på eget ansvar.

Det er forbudt og slippe inn andre på senteret, og det er forbudt å låne bort medlemskort til andre. Senteret er video overvåket og brudd på regler politi anmledes og bøtlegges.

Les Sikkerhetsregler på hjemmesiden og Trivselsregler oppslått på senteret. Foresatt er ansvarlig for ungdom under 18 år har fått med seg dette. 

Medlemskapet blir automatisk oppjustert til Student pris når alderen blir 16 år.

Foresatt er ansvarlig for at barnet får gjennomført det første obligatoriske møtet med en fra personalet, for omvisning og bruk og sikkerhets opplæring av alt utsyr og anlegg før treningen starter opp.