Bedrift Medlemskap

En bedriftsavtale med SPENST, gir ansatte rabatt på medlemskap. Ved oppmøte må man vise legitimasjon på at man er ansatt ved bedriften. Ansatte får da en fordelsaktig pris når de privat tegner medlemskap på Spenst eller bedriften lager en egen avtale om sponsing av medlemskap for sine ansatte som faktureres bedriften. Avtalen forutsetter et minimum av ansatte.

Spenst kan også tilby pakker som inneholder alt fra gruppetrening, individuell styrketrening, oppfølging av personlig trener (PT), løpetimer, trening ute på arbeidsplassen m.m

Spenst kan arrangere event eller aktivitetskonkurranser som er lukket kun for ansatte i egen facebook gruppe eller andre valgte arenaer. Spenst kan levere live trening til bedrifter eller sende en personlig trener for kontorgym, trening for stive nakker eller annen team byggende aktivitet.

Bedrifter kan sette sammen en avtale som innebærer individuell oppfølging av den ansatte med bl.a. kroppsanalyse og oppfølging av trener og ernæringsfysiolog om ønskelig. Det viktigste for oss er å hjelpe bedrift med sykenærvær og økt arbeidskapasitet. 

Vårt mangfoldige treningstilbud er sydd sammen slik at det skal passe alles behov.

Ønsker du tilbud til din bedrift/dine ansatte?

Ta kontakt med senterleder

Line Birgitte Olestad tlf: 93236909 eller epost: fetsund@spenst.no