Ny hos Spenst Fetsund

ny på Spenst

Her finner du som er ny medlem, informasjon om alt fra booking av gruppetrening til tips og råd.

Vi gleder oss til å vise deg hva vi har av treningsmuligheter !  

For at du skal komme igang har vi samlet informasjon om hvordan du kommer i gang med våre treningstilbud og verktøy.

Vi har rutiner og regler for bruk av senteret, slik at du og alle trives. 

Første gang på senteret

Endelig er du igang ! 

Medlemskort / nøkkelkort

 • For å sjekke inn på treningssenteret trenger du et medlemskort/nøkkelkort (adgangskort) til ytterdøren. Dette får du ved innmelding. Du melder deg inn på nettsiden vår under fanen "Bli Medlem",  eller du kan komme på senteret i betjent resepsjonstid å melde deg inn.
 • Melder du deg inn på nettsiden vil du få "Velkomst sms", med info om betaling og viktig info. Du vil også motta en inngangs kode til ytterdøren i samme sms. Du taster koden inn på displayet til høyre ved ytterdøren for å komme inn. Koden varer i 14 dager, så husk å hent ditt medlemskort i betjent tid før koden utløper.
 • Melder du deg inn i betjent tid, får du utdelt medlemskort samtidig
 • Mister man kortet, kan nytt kjøpes i resepsjonen i betjent tid eller etter avtale om betjent tid ikke passer
 • Se våre betjente tider og telefon betjente tider under fanen: " OM OSS" og "Åpningstider". 
 • Medlemskortet er personlig og kan ikke deles med andre. Du må aldri slippe inn andre eller gå inn på senteret sammen med andre.
 • Når du er kommet inn, setter du ute sko i skoskap og tar på rene innesko. Deretter registrerer du din ankomst med ditt medlemskort på kortleseren på resepsjonsdisken. 

Vi er her for å hjelpe deg. Ønsker du å møte oss utenom betjente tider, eller har spørsmål ? Ring oss på tel: 90863200. 

Avtalegiro?

Husk å opprette avtalegiro så fort som mulig etter at du har opprettet ditt medlemskap. Du betaler for medlemskap via avtalegiro. Treningsavgiften trekkes fra din konto den 20. i måneden. Husk å påse at du har høy nok beløpsgrense, vi anbefaler en beløpsgrense 1200,-. Du kan logge inn på "Min Side" om du i ettertid ønsker å endre ditt kontonummer eller heve beløpsgrensen.

For å  opprette avtalegiro kan du klikke på den lilla knappen under:

Signer din avtalegiro her

 

Hva slags klær bruker jeg på trening ? 

 • Hos Spenst Fetsund skal du komme akkurat slik du er. Du skal ikke kjenne på at du må ha det ene eller andre. Hos oss finnes alle typer medlemmer, og det viktigste er at du kommer! Vi gir deg likevel noen små tips til hva det kan være greit å ta med. Vi selger drikke, drikkeflasker, håndklær og bagger fra vår VIPPS shop ved resepsjonen, om du skulle ha glemt noe.

 • Ta med hengelås og drikkeflaske
 • Ta med håndkle til å bruke på gruppetimer og på apparater i studio, og kanskje du vil ta en dusj
 • Ta med INNESKO  - vi liker å holde det rent, så utesko tar du av ved inngangen og plasserer inn i skoskapet ved inngangsparti. Du må ikke ta med skitne/våte sko inn på senteret. Om du likevel må ta nmed sko inn i skap; legg de i en pose og lås de inn i ditt skap, slik at de ikke skitner til gul og skap. 
 • Pga allergier: ikke bruk parfyme.
 • Bruk sprayfalske og klut som står på bord ved resepsjonen til å vaske av utstyr du bruker. Spray på klut og tørk av (  ikke spray direkte på maskinene) . Legg det tilbake når du er ferdig, og legg brukt klut i brukt bøtte under bordet.
 • Vis støy hensyn. Ikke lag høye lyder / drop vekter. Vis hensyn til alle rundt deg for å fremme et godt miljø.
 • Rydd alt utstyr du bruker tilbake på plass.

 

Personlig Trening

Variert trening er viktig, og derfor er det smart å starte din treningsreise med hjelp fra en Personlig trener eller et program du kan følge. Du kan booke en uforpliktende prat med en personlig trener eller kjøpe programmer direkte her på hjemmesiden for å få en best mulig oppstart av ditt medlemskap.

Send epost til: fetsund@spenst.no for å booke en PT time, eller du kan gi beskjed i resepsjonen at du ønsker å bli kontaktet. Da vil en av våre personlige trenere kontakte deg innen 2 virkedager. Det kan avtales en uforpliktende prat, bookes tid for kroppsanalyse eller få hjelp til å legge opp et løp som passer for deg. 

Kjøp ferdige programmer her

 

Våre treningsprogram

Booking av gruppetimer

Vi har et bookingsystem som gjør at du kan planlegge treningen din i god tid. Dette systemet har regler som må følges av alle og du må du sette deg godt inn i reglene. Etter at du har registrert deg og booket deg på en gruppetime,  møter du opp på senteret minimum 10 minutter før timen starter, og du MÅ huske å registrere deg med medlemskortet ditt på bookingterminale senest 10 min før timestart. Dette er svært viktig ellers mister du din plass.  

Du vil få en kvittering fra printeren som står til venstre for booking terminalen i resepsjonsområdet, og denne må du ta med inn til instruktør som bevis på at plassen er din. Om du ikke kan møte på bestilt gruppetime MÅ du huske å avbestille timen din SENEST 2 timer før timen starter. 

Du kan lese mer om de forskjellige timene og planlegg treningen i ro og fred her.

Gruppetrening

Slik bruker du trenings utstyr og apparatene

Som ny på senteret er det mange apparater og mye utstyr å forholde seg til. Du kan kontakte en av våre ansatte slik at de viser deg bruk og gjøre deg trygg på apparatet. Det kan også settes opp egen tid til veiledning av apparatene med en av våre ansatte om du ønsker dette. Du kan booke tid via epost eller i resepsjonen.

En veiledningstime må du huske å avbestille innen 24 timer om du booker tid. Veiledning er en generell innføring i hvordan apparater og utstyr fungerer og er gratis for våre medlemmer.

Ønsker du et eget tilpasset program for deg anbefaler vi at du kjøper Personlig Trener time som gir deg et eget tilpasset program kun for deg. Les mer om våre Personlie Trenere og deres tilbud på nettsiden vår.

 

Tips som gjør deg trygg som nybegynner:

Noen har lang treningserfaring og andre har liten. Uansett erfaring er det lurt å sette seg inn i senterets tilbud og regler:

1. Les deg opp før du setter i gang

Les alt på vår nettside og bli kjent med vårt tilbud. Les våre Trivsel og Sikkerhetsregler og påse at du kan de. Les om våre tilbud og og ta kontakt med oss om sprøsmål. Ring oss på tel 90863200 eller kom innom i betjent tid.

2. Bli kjent med senteret og treningsutstyr

Første gangen kan du dra på senteret for å bli kjent med hvor alt er og hvordan alt fungerer. Det er ikke sikkert du er interessert i alt senteret har å tilby, men det er lurt å sette seg inn i hva det er, slik at du kanskje senere har lyst til å prøve noe nytt. Vi anbefaler deg å booke en time med Personlig Trener om du ønsker et eget tilpasset program kun for deg. Se PT tilbud på nettsiden vår. Du kan også ringe oss på telefon: 90863200 å få hjelp via telefon på alt du lurer på, og avtale en omvisning på senteret før du setter igang.

3. Benytt deg av PT

Personlige trenere er der for å hjelpe deg med treningsprogram og oppfølging. Ønsker du å kjøpe noen PT-timer så du får en skikkelig innføring? kanskje har du noen mål du ønsker å nå, eller skader du vil trene opp?  Din PT vil kunne sette opp en plan ut fra dine mål, som gjør at du vil føle progresjon og mestring raskt.

Våre personlige trenere

 

4. Bestem deg for en treningsrutine og en treningsplan 

For å lykkes med gode treningsvaner må du sette av tid til trening, og fortelle dine nærmeste om dine nye treningsrutiner. Sørg for at du lager en plan som gir variert trening. Det betyr at du feks kan finne noen gruppetimer som passer for deg og kombinere dette med kondisjons- og styrketrening. Pass på å få tips fra PT slik at du lager en plan som du vil klare å gjennomføre over tid.

 

5. Tren sammen med noen

Vi vet at en treningspartner kan fungere som bra motivasjon om man sliter litt med å presse seg selv ut av komfortsonen. Det er også lettere å trene alene etter at man har trent sammen med noen en stund, fordi man føler seg mye mer "husvarm"

Det er morsommere og jeg føler meg ikke så usikker når jeg trener sammen med andre jeg kjenner

gruppetrening